Profesija: Izklaidēt
Mājas lapa: http://www.partybus.lv

Visu laiku mobīlākā izklaide!! Viscaur pozitīvas emocijas

Arhīvs
Maijs, 2024
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Pirmā diena @ Fiesta Expo
Publicēts 9. aprīlī, 2010.
Pirmā diena @ Fiesta Expo

Lūk, mūsu oficiālā informācija:

PartyBus FIESTA EXPO 2010 izstādē ar Neona pilsētu.

 

No 9. līdz 11. aprīlim Ķīpsalā pirmoreiz notiks izstāde “Fiesta Expo 2010”, kas iepazīstinās ar idejām, iespējām un risinājumiem visdažādākajām svinībām. Tajā dalību ņems arī Black Silver Partybus.

Black Silver Party Bus(www.partybus.lv), sadarbībā ar interaktīvo pilsētiņu Neon City (www.neoncity.lv), Fiesta Expo izstādē apmeklētājus pārsteigs ar plašu un aizraujošu šovprogrammu. Trīs dienu garumā uz “Rockstar Energy” skatuves uzstāsies dažādi populāri izpildītāji un DJ. Deju grupas rādīs dažādus priekšnesumus un pasniegs meistarklases. Profesionāli fotogrāfi sniegs neaizmirstamas foto sesijas. Jaunais TV šovs „Mīlas busiņš” pieņems dalībnieku anketas. Un visam tam klāt pēršanās mobilajā pirtī un kubla.

Pirmās divas dienas – piektdiena un sestdiena būs ballīšu gaisotnē, kad uz Party Bus jumta esošās “Rockstar Energy” skatuves uzstāsies dīdžeji - Da White, Andy Bassland, DJ&MC Kress, No Tape, Naurizo, Foxy Mandy, Emil Deo, Dj Fenky un Chris Cherry - katrs par katru labāki, un publikas kustināšanā tie dos savu ieguldījumu.

Bez DJ piektdien uzstāsies arī eksotisko deju teātris “Karinedance” ar savu priekšnesumu. Tāpat lielākā salsas skola Latvijā “VIVA LA SALSA” jebkuram Fiesta Expo 2010 apmeklētājam PartyBus Neon City ielās piedāvās piedalīties salsas meistarklasē. Un cīņu mākslas un dažādu deju virzienu klubs “HiCentrs” demonstrēs savu meistarību tango, break dance, hip-hop dejās.

Sestdien uz plašās “Rockstar Energy” skatuves uzstāsies Olga Rajecka. Tāpat īstu klasi rādīs Vadima Čerpanova titulētie audzēkņi no horeogrāfijas skolas “EXTREME”. Izstādē viesosies arī Latvijas „street dance” čempioni „SeeKing” - 12 labāko „street” stila dejotāju apvienība. Un arī “Karinedance

Svētdiena veltīta kāzu tematikai. Uz skatuves kāps dzīvās mūzikas grupas un izpildītāji - kāzu muzikanti Henrix un Opus, dažādu konkursu laureāte Krista Lapiņa, azartiskie Enduring Memories, un meiteņu saksofonu kvartets The Green Land. Viņas izstādi Fiesta Expo 2010 ir izvēlējušās par savu pirmo 4 videoklipu prezentācijas vietu. Dziesmas Mission Impossible video klipa filmēšana notika Black Silver Party Busā.

Tāpat būs iespēja piedalīties atmiņā paliekošās foto sesijās pie profesionāliem fotogrāfiem visā pilsētiņā. Neaizmirstamos mirkļus iemūžinās - Mārtiņš Lāčplēsis, Vadim Sishikov, Leonid Wernitsky. Ievērības cienīga būs foto stenda kompozīcija no www.ledusdizains.lv ar ledū iesaldētiem Rockstar Energy lādiņiem. Un svarīgs fakts ikvienam fotogrāfēties gribētājam ir tas, ka visas bildes bez maksas varēs ielādēt Party Bus mājas lapā www.partybus.lv. Turpat varēs vērot tiešraidi no izstādes, ko nodrošinās “Party Dot”.

Visu izstādes laiku PartyBus stendā būs iespēja pieteikties attiecību un piedzīvojumu spēlei „Mīlas busiņš.” Spēles „Trakais ceļojums” producenti izveidojuši jaunu šovu, kurā nepazīstami vīrieši un sievietes dosies kopējā ceļojumā, lai viens otru iepazītu un iespējams atrastu savu otro pusīti.

Un visam tam klāt pēršanās mobilajā pirtī un kublā ko piedāvās “MOBILĀS ATPŪTAS.”

Tas viss un vēl daudz jautru izklaižu sagaidāmas Black Silver Party Bus stendā Fiesta Expo 2010.

 Un reāli, šeit skaties kas ir safilmēts http://www.youtube.com/user/partybuslv

Seko līdzi visam svaigākajam http://twitter.com/partybuslv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: